Mucur.Net | Mucur'un en NET sesi!
Ana Menü
Köşe Yazarları
ssrgn.jpg

ABDULLAH EMMİ (Çolak)

Sait SARGIN

SSelvi.jpg

VERESİYE DEFTERİ

Selahattin SELVİ

Gazete Sayfaları

Son 5 Firma
MUCUR TRİKO İŞLET...
Gözde tuhafiye
alibaba bijuteri ...
Doğal Dekorasyon ...
Mucur Devlet Hast...
Yeni Üyelerimiz
Üye AdıKatılım
furkan 06-09-2010
gunergezici 30-08-2010
timbosley 29-08-2010
emel_sag 27-08-2010
Cavit Koksal 27-08-2010
hatice 24-08-2010
recep koyuncu 18-08-2010
simsek07 03-08-2010
sadisuna 23-07-2010
Metin40 17-07-2010
Yeşil Mucur Fm
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
SADDAM
ulgen
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/12/2006 10:53
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 11.12.06

DOSTLARIM
Saddamın idam infazını ögreneli bir kaç saat oldu.
Saddam eli kanlı katil oldugunu daha ilk yıllarda adını dünyaya duyurdugunda belli etmişti,Ancak su testisi su yolunda derlerya buraya kadar bir diyecegimiz yok
BİZİM DİYECEGİMİZ
Bu kararı veren ellere.Dünya üzerinde Jandarmalık taslayıp hep MÜSLÜMAN alemini ezen özelliklede TÜRK olursa büyük sevk veren dost görünüp bizi vuranlara.
SADDAM cezasını bulmalıydı ama otuz bin kişiyi katleden çocuk katili
ermeni uşagını idam derken OLMAAZZZZZ diyenlere.
Kendisi nüklüer silah üretirken pat pat tabancası yapanlara bu büyük tehlike diyenlere.
Demokrasi ve insan haklarından bahsedip kendi dili,devleti,insanı gibi konular olunca VAMPİR kesilenlere,
Birlik ,sivil toplum örgütleri,ödül,tören gibi kurumlar kurup fitne fesat yuvalarına
SADDAM KADAR ELİ KANLI OLANLAR
SADDAMA ELLEDİLER.

serdengecti
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/12/2006 18:05
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 16.12.06

OLAYLARI İYİ TAHLİL ETMEK LAZIM. BİZ HİÇBİR ZAMAN ZALİMLERİ DESTEKLEMEDİK VE YANLARINDA YER ALMADK.BU İNFAZ TAM BİR BAYRAM GÜNÜ MÜSLÜMANLARIN BİRLİK İÇERİSİNDE OLMASI GEREKTİĞİ BİR ZAMANDA İSLAMALEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ.İNFAZDAN SONRA Şİİ KARDEŞLERİMİİZİN ÇOĞUNUKTA OLDUĞU KUFE DE PATLAMALAR OLDU VE BUNU BAŞKALARIDA TAKİP EDECEKTİR.TABİ BU İNFAZIN ZAMANI VE YAPILIŞ BİÇİMİ IRAKTAKİ AMERİKE VE İŞBİRLİKÇİLERİ TARAFINDAN TEZGAHLANAN Şİİ-SÜNNİ SAVAŞINDA BİR HALKA OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. VE DAHA DİĞERLERİ r30;.

SADDAMIN ASILMASINA İZİN VEREN AYNI İRADE OTUZBİN KİŞİNİN KATİLİ İMRALIDAKİ ADAMIN KILINA BİLE ZARAR GELMESİNE İZİN VERMİYORr30;

ONLARIN BİR HESABI VARSA ALLAHr17;INDA BİR HESABI VARDIR

bozkurt sedat
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/12/2006 21:37
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 15.06.06

sayin arkadaslar sizlerin agizlariniza saglik ayni benim düsüncelerimdensiniz busch adisi dedigini yaptiriyor tamamen dünyanin iplerini eline gecirmistir,bir de ben suna cok ama cok üzülüyorum müslümanlar nerdeler adamlar su mübarek bayramimizda resmen müslüman alemine göz dagi veriyorlar ve buna müslüman alemi göz yumuyor beyler lütfen uyumuyalim biz birlik ve beraberligimizin korumanin tam zamani yoksa yarin cok gec olabilir, bizim siyasilerdende ricam kisir cekismeleri bir kenara koyarak ülkemiz icin ne hayirli ve ne yapabiliriz diye düsünmelerini istiyorum , müslümanlar birligi var ama dünyada sözü gecmiyor ve kafirler geliyorlar müslüman ülkeleri ic savasa sürüklüyorlar ve müslümanlar dan cikipda biri biz ne yapiyoruz kendi kardesimizi öldürüyoruz demiyor bu da kafirlere cesaret vererek dahada müslümanlarin üstüne gitmelerini sagliyor allah yardimcimiz olsun saygilarimla.

bilal
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31/12/2006 20:42
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 13.11.06

Saddam idam edildi. Onu idama götüren işlerin tamamı ABD ve İsrail patentli Bush ve Olmert idam edilmeli

Saddam, önceki gece sabaha karşı idam edildi. Saddamr17;ın infaz kararı katliam suçuna dayandırılırken, ABDr17;nin Irak işgalinden bu yana 650 bin insanı katletmesi ise r0;Peki ABDr17;ye kim hesap soracak?r1; sorusunu gündeme getirdi. İnsanlık, Ortadoğur17;daki kan ve gözyaşının sorumlusu Bush ve Olmertr17;i idam sehpasında görmek istiyor.

Önce desteklediler, sonra astılar
Irakr17;ın, idama mahkûm edilen devrik lideri Saddam Hüseyin, asılarak idam edildi. Saddam, Duceylr17;de 148 köylüyü öldürerek insanlığa karşı suçlu bulunduğu gerekçesiyle idama mahkûm edilmişti. Irak televizyon kanalı El Hurra, Saddamr17;ın cezasının infaz edildiğini duyurdu. Ancak, idam kararının dayandırıldığı tüm suçların, 1980-88 yılları arasında işlenen suçlar olması dikkat çekti. Saddam, bu süre zarfında İranr17;a karşı savaşması dolayısıyla başta ABD olmak üzere, tüm Batı dünyasının sınırsız desteğini alıyor ve tüm politikaları askeri, siyasi ve ekonomik olarak onaylanıyordu.

ABDr17;nin sinsi planı
Saddamr17;ın idam edilmeden önce, r0;Birleşeceğinizi umuyorum. İranlıların koalisyonuna güvenmemeniz konusunda sizi uyarıyorum. Çünkü onlar tehlikelir1; şeklinde konuştuğu bildirildi. Ancak, bu açıklama, ABDr17;nin propaganda metodu olarak yorumlandı. Söz konusu açıklamanın ABDr17;liler tarafından ortaya atılarak, Iraklıların öfkesinin İranr17;a yöneltilmesi ve Sünnî-Şiî çatışmasının arttırılmasının hedeflendiği kaydedildi. ABDr17;li gardiyanların infaz sırasında bulunmamaları ise ABDr17;nin infazın doğuracağı sonuçlardan Irak hükümetini sorumlu tutma çabası olarak yorumlandı.

HABER MERKEZİ
Irak'ın, idama mahkûm edilen devrik lideri Saddam Hüseyin, asılarak idam edildi. Saddam, Duceyl'de 148 Şii köylüyü öldürerek insanlığa karşı suçlu bulunduğu gerekçesiyle idama mahkûm edilmişti. Ancak, idam kararının dayandırıldığı tüm suçların, 1980r11;88 yılları arasında işlenen suçlar olması dikkat çekti. Saddam, bu süre zarfında İranr17;a karşı savaşması dolayısıyla başta ABD olmak üzere, tüm Batı dünyasının sınırsız desteğini alıyor ve tüm politikaları askeri, siyasi ve ekonomik olarak onaylanıyordu. 8 yıl süren İran-Irak savaşı esnasında, gerçekleştirilen tüm katliamlara koşulsuz destek veren ABD, bu süreçte yapılan tüm katliamları Saddamr17;a yıkarak, kendisini temize çıkarmaya çalışıyor. Ortadoğur17;da neredeyse hiçbir devletin ve devlet yöneticisin Amerikar17;dan bağımsız olarak adım atmadığı bir dönemde gerçekleşen Duceyl, Enfal ve Halepçe katliamlarında da Amerika başta olmak üzere İsrail ve Avrupalı ülkeler Irak yönetimine tam destek vermişlerdi. Saddamr17;ın infaz kararı katliam suçuna dayandırılırken, ABDr17;nin Irak işgalinden bu yana 650 bin insanı katletmesi ise "Peki ABD ve İsrailr17;e kim hesap soracak?" sorusunu gündeme getiriyor.
İnsanlığa karşı suç işlediği gerekçesiyle Saddam idam edilirken, ABD ve İsrailr17;in işlenen bu suçların baş aktörleri olması gerçeğine karşın, her ikisine de herhangi bir hukuksal yaptırımın uygulanmaması ise tam bir çifte standart olarak yorumlanıyor.

ABD mukaddesata karşı saygısız
Saddamr17;ın infazının Arefe gününe denk getirilmesi ise İslam dünyasında tepkiyle karşılandı. Hatırlanacağı gibi, 1991r17;de devam eden Birinci Körfez Savaşır17;ndaki en kapsamlı bombardıman ABD tarafından Kadir Gecesir17;ne denk getirilerek yapılmış ve bir gecede 500r17;ün üstünde sivil katledilmişti. ABDr17;nin 2003r17;te Irakr17;ı işgali de gene kutsal bir gecede başlatılmış ve Müslümanların tepkisine neden olmuştu. ABDr17;nin bu pervasız tavrı, İslamr17;ın mukaddesatına karşı saygısızlık olarak yorumlanıyor.

Sinsi plan
Temyiz mahkemesi yargıçlarından Münir Haddad, Saddam Hüseyin'in idam edilmeden önce, "Birleşeceğinizi umuyorum. İranlıların koalisyonuna güvenmemeniz konusunda sizi uyarıyorum. Çünkü onlar tehlikeli" şeklinde konuştuğunu bildirdi. Ancak, bu açıklama, ABDr17;nin siyasi bir propaganda metodu olarak yorumlandı. Söz konusu açıklamanın ABDr17;liler tarafından ortaya atılarak, Iraklıların öfkesinin İranr17;a yöneltilmesi ve Sünni-Şii çatışmasının arttırılmasının hedeflendiği kaydedildi. Öte yandan, ABDr17;li gardiyanların idam esnasında orada bulunmamaları ise, ABDr17;nin infazın doğuracağı sonuçlardan Irak hükümetini sorumlu tutacağı şeklinde yorumlandı.

İŞTE HERŞEY ORTADA AMAÇ Şİİ-SÜÜNNİ KAVGASI İLE MÜSLÜMANLARARASINDA KARDEŞ KAVGASI YAPTIRMAK. BU OYUNA GELMEMEK LAZIM.UYANIK OLMAK LAZIM GELİR VESSELAM

Atmaca
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01/01/2007 09:04
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 08.12.06

Arkadaşlar Merhaba Kurban Bayramınızı ve yeniyılınızı kutlarım Öncelikle ben şuna değinmek istiyorum burada ki amaç Kerkük'ü oldu bittiye getirip.bir Kürt bölgesi olarak gösterilmek istenilmesidir.yıllardan beride oraya kürtleri yerleştirdiler Nufüs kütüklerini yaktılar orada yaşayan TÜRKMEN kardeşlerimize yıllardır baskı yapıldığı ve göçe zorlandığı bilinmektedir bunlar MİT raporlarında belirtilmiştir Talabani ve Barzani Köpeğine Kırmızı Pasaport veripde Saddamın elinden kurtaran bizim Hükümetimiz değilmi ama şimdi karşımıza çıkıp bizi tehtit etmiyorlarmı İsrail Subaylarınının da Peşmergeleri eğittiği de bilinmektedir 10 yıldır iran ile irak savaşını hiç bir neden yok iken Amerikanın silah satma uğruna savaşmaları da bu bir gerçektir Bunlar Amarikan ve İngiliz Köpeklerinin bir planın parcası olduğu bilinmektedir ben saddama kızıyorum ama İdam ediliş günü nedeniyle de Müslümanların Dini bayramında bu olayı yapmalarını çok çirkin buluyorum 30 bin Çocuk Katili Aponun idamına kayşı gelen avrupa burada çifte standart uygulamıştır.Bir tutam İsraille Başa çıkamayan Araplardan her zaman bize kötülük gelmiştir Buğün Lüblana saldırıp Amerikan Silahlarını deneyen İsraili Birleşmiş Milletler bile Kınayamıyorsa bizim Kuzey Iraka girmemiz ve Askerlerimizin başına çuval geçirenlere ses çıkartılmıyorsa Avrupa birliği diye tutturan bu AKP hükümetinide şiddetle kınıyorum ben diyorumki Bu Araplardan nede Avrupanadan hiç bir zaman dost olmamıştır. daha düne kadar kardeş kardeşi kırdıran dış güçlere ve Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı daima birlik ve baraberlik içerisinde olmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yoktur biz bunu bilelim ayak oyunlarına gelmeyelim Saygılarımla:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Düzenleyen Atmaca Düzenleme Tarihi: 01/01/2007 20:46

karacabey40
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05/01/2007 10:32

Katılım Tarihi: 04.12.06

çok değerli kardeşim ülgen duyarlılığına teşekkürler

ahmet kurt
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06/01/2007 10:16
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 26.07.06

Saddam'ı asılmadan 5 dakika önce Iraklı yetkililere teslim edeceksin.
10 dakika sonra teslim alıp helikoptere koyacaksın. Asılmasıyla ilgili her türlü çağ dışı davranışlardan haberim yok diyeceksin.Müslüman alemi alevi sünni savaşına sokacaksın. Parçalayıp küçük lokmalar halinde yutacaksın. vay vay vay! ATATÜRK gibi bir dahinin emperyalizme karşı, alevisiyle ,sünnisiyle,kürdüyle,türküyle vurduğu şamarı unutmuşa benziyorsun.Yemezler anam yemezler. bir gün Irakta da bir ATATÜRK çıkar ağzının payını verir...coni!

Atlanilacak Forum:
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
kırfen mezunları, OSMANLI PADİŞAHLARI NEDEN HACCA GİTMEMİŞLERDİR?, MİZAH VE EĞLENCE (Şiir,yazı vb.), zincirdeki yüzükler..., Gözlerine ihtiyacım var, MUCURGÜCÜ BELEDİYESPOR, MİZAH-AKILLI ÇOCUK, Sohbet Kanalımız, Türk köken Efsanesi, TÜRKÇÜLÜK, ALMANADA MATEM VAR YAS VAR, işsiz öğretmenler çözüm yolları, www.karginkoyu.com, HAYATIN ANLAMI NEDİR mi ?, ikinciel pazarı yeni ürünler