almanyada kurulu erbakan patentli milli görüs derneginde yönetici olanlar
60 milyon dolar parayi buharlastirdilar tipki deniz fenerinde oldugu gibi
milli görüs derneginin yaklasik almanyada 28 bin üyesi 300 tane camisi var
bu camiler erbakana bagli tipki diger yesil sermaye vurgunculari gibi
ALLAH adina veISLAM adina topladilar bu kadar parayi sözde bunlar dini bütün müslüman bunu ben zaman zaman bunlarin hirsiz dolandirici oldugunu bu siteye yazdim ama beni elestirenler simdi buna ne cevap verecek merak
ediyorum bunlar allaha degil dolara euroya secde ediyorlar malesf buraya para veren bir tane istanbul bey efendisi yok tamami varoslarda tasrada gelenler
egitimsiz insanlar ama ne yazikki bunlarin icinde mucurlu hemserilerimizde var
OBRUKLU TATARLI GÜZYURDULU BUDAKLI bunlari ben yakinen taniyorum
ben bunlarin yalanci sahtakar olduklarini zaman zaman görüstügümüzde
hemserilerime anlatmaya calistim malesef beni islam düsmani gibi gördüler
dogrudur ben onlar gibi erbakana secde etmedim ve etmemde
ATATÜRKCÜYÜM TÜRKÜM ISLAMIM bunlarin bazi fanatikleri var eger iranla
türkiye savas etse iran saflarinda mehmetcige kursun atacak cok kani
bozuk var malesef yediler bitirdiler bu namussuzlar ****ler avrupali
cahil saf müslümanlari zehir zikkim olsun
islam konferansı genel sekreteri zaman gazetesine verdiği demeçe ve manşete bakarsanız harbiden ne türden bir anlayış(sız)la karşı karşıya olduğumuzu az çok idrak edersiniz.Prof.Dr.Ekmaleddin İhsanoğlu ''Türkiye, jöntürk kafasından kurtulursa bilimden sıçrama yapar''diyor.Bu kafalar biliyorlarmı meşrutiyetin ilanını sağlayan jön Türkler olduğunu,meşrutiyetin demokrasi olduğunu,patişahın yetkilerini sınırlandırarak, ülke kaderine ve halkın makus talihine etki edecek kararların mecliste geçmesine öncülük yaptıklarını biliyorlarmı.Jöntürkler ilerici deyilde molla olsaydılar bu kadar kötü kaka derlermiydi acaba.molla kesimiyle fikirler taban tabana zıt olduğundan ve patişahlık gibi faşist bir yönetimin bitirilmesine öncülük yaptıklarından üstüne üstlük ,siyonist masonluk yakıştırması yaptıklarından M.K.Atatürkü de içine alan bir karalama yöntemi kullanıyorlar.Doğal olarak, şeriatla demokrasi her zaman çakışır ve Jöntürkler her zaman karalanır.İŞTE BU AHVAL VE ŞERAİT İÇİNDE TEK VAZİFEMİZ DEMOKRASİDEN YANA OLANLAR İLE OLMAYANLARI AYIRT EDEBİLMEKDİR.