Mucur.Net | Mucur'un en NET sesi!
Ana Menü
Köşe Yazarları
ssrgn.jpg

ABDULLAH EMMİ (Çolak)

Sait SARGIN

SSelvi.jpg

VERESİYE DEFTERİ

Selahattin SELVİ

Gazete Sayfaları

Son 5 Firma
MUCUR TRİKO İŞLET...
Gözde tuhafiye
alibaba bijuteri ...
Doğal Dekorasyon ...
Mucur Devlet Hast...
Yeni Üyelerimiz
Üye AdıKatılım
furkan 06-09-2010
gunergezici 30-08-2010
timbosley 29-08-2010
emel_sag 27-08-2010
Cavit Koksal 27-08-2010
hatice 24-08-2010
recep koyuncu 18-08-2010
simsek07 03-08-2010
sadisuna 23-07-2010
Metin40 17-07-2010
Yeşil Mucur Fm
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Mucur MYO Ahi üniversitesi oluyor
happyyboy
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30/06/2006 23:28
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 22.06.06

evet arkadaşlar böyle bi söylenti var ne kadar doğru bilmiyorum ama Ben bugün ankaradan öğrenci belgesi almak için öğrenci işlerine gittiğimde artık bizden çıktı diye vermediler

birde bu sene okulun yaklaşık 400 olan mevcudu 800 e çıkacak diye bi söylenti daha var bakalım ne olacak eğer öyle olursa mucur için çok hayırlı olur...

yorumlarınızı yazınız lütfen!

MUCURnet
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02/07/2006 00:38
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 21.05.06

Bu kadar erken olacağını pek sanmıyorum.Galiba bu sene biraz karmaşık olacak sizin iş.Smile
www.mucur.net/images/istiklalmarsi.gif
Mucur'un en NET sesiyiz..!

www.mucur.net
happyyboy
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11/07/2006 03:39
Kullanıcı Avatarı

öye görünüyor Hayırlısı artık
MUCUR MYO!
www.mucurhaber.net
www.ravda.net

#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16/07/2006 11:17

inşallah olurda mucur da biraz gelişir.
yoksa aynı tas aynı hamam gidiyor

#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19/07/2006 08:59

olmuş bile arkadaşlar mucur içi n hayırlısı olur umarım kabulenmekleri zor olyor ama ılsun bu şekilde gfelişir biraz

SARICA1
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19/07/2006 10:35
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 13.07.06

HAYIRLI OLSUNSmile

bozkurt
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/07/2006 19:51
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 11.06.06

isterse 10000 öğrenci olsun mucur da tutamadıktan sonra bir işe yaramaz geçenlerde bir öğrenciyle nette tesadüfen tanıştım anlattıkça yerin dibine geçtim ekmeği 40ykr ye satan bakkalı,kız arkadaşıyla gezerken laf atan kabadayılık taslayan bir avuç adam olmayan adamı,ikide bir eve gelen ev sahibini daha hatırlayamadığım birton şeyi anlattıkça inanın utandım esas olan bu zihniyeti değiştirmek öğrenciyi mucurda bağlasalar mucur ekonomisi senede ikiye katlar kendini ama olmuyor bu işte....
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÜLKÜCÜLERİ

happyyboy
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 21/07/2006 22:02
Kullanıcı Avatarı

bozkurt yazdı:
isterse 10000 öğrenci olsun mucur da tutamadıktan sonra bir işe yaramaz geçenlerde bir öğrenciyle nette tesadüfen tanıştım anlattıkça yerin dibine geçtim ekmeği 40ykr ye satan bakkalı,kız arkadaşıyla gezerken laf atan kabadayılık taslayan bir avuç adam olmayan adamı,ikide bir eve gelen ev sahibini daha hatırlayamadığım birton şeyi anlattıkça inanın utandım esas olan bu zihniyeti değiştirmek öğrenciyi mucurda bağlasalar mucur ekonomisi senede ikiye katlar kendini ama olmuyor bu işte....

Haklısın
MUCUR MYO!
www.mucurhaber.net
www.ravda.net

bozkurt
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 22/07/2006 17:39
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 11.06.06

gerçekler kardeşim
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÜLKÜCÜLERİ

#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01/11/2006 14:20

helal beeeee sezgin yürü be...:D:D
isimleri en:D kısa zamanda bekliyoruz senden.

SezgiN
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02/11/2006 00:36

Katılım Tarihi: 30.10.06

happyyboy yazdı:
bozkurt yazdı:

Haklısın

Mucurda tutunamazlar neden? önce senin anlattıklarından dolayı tutunamaz öğrenciler bir ikinciside artık Mucurda okdar öğrenci kalmıyor sağ olsunlar hepsini Kırşehire kaçırdılar bir çoğunun evi orada Mucurun ekonomisine katkıda bulunmuyolar onlarda artık herşeyin farkındalar böyle yapana böyle yapılır ben fazla yorum yapmak istemiyorum yapınca bu Mucurdan bazı kişilere dokunabilir biraz sert konuşuyorum ama kusuruma bakmayınız bundan sonra susmak yok rezillikse rezillik her bir düşüncelerimi yazacağım bunu hak edenler var hani başkaldırıyorum derler ya aynen ondan altta kalmak asla yok

bilge
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/03/2007 21:48
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 20.03.07

arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum ama üniversitenin mucura kattıklarını ben bile gördüm. her yaz mucura tatile geliriz.önceden çarşısında yanımızda erkek olmadan gezemezdik,halk genç kızların tek başına gezmesine yabancıydı ama geçtigimiz yaz geldigimizde gayet rahat gezebildik.yani bukadar olumsuz düşünmeyin,herşey bianda olmaz,zaman herşeyin ilacıdır derler...ben ümit ediyorumki üniversite ile hem mucur ekonomisi gelişecek hemde insanlarımız...

Rich
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17/10/2009 00:28

Katılım Tarihi: 17.10.09

aradan iki sene geçmiş peki neler değişti mucurda yada hala aynı mı mucur?
İstanbuldan geleceğim mucura aklımda binbir çeşit soru var biliyorsunuz ki istanbul gayet serbest gelişmiş bir yer elbette berbat semtleride var ama genel olarak istediğini yapabildiğin bir yer peki mucur nasıl
en küçük soru örneği ile mp3 alıp kulaklığı takıpta çarşıda dolaşsam bu insanları yada oradaki yaşıtlarımı rahatsız edermi?

MUCURnet
#14 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18/10/2009 11:50
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 21.05.06

Anadolu'nun çeşitli ilçelerini görmüş ve orda yaşamış biri olarak şunu söylebilirim size ; ilçemiz gelişmişlik ve refah düzeyi olarak bir çok ilçeden iyi durumdadır. Kulaklığınızı takmanızın kimseyi rahatsız edeceğini sanmam. İlçemiz, ilimize ve bir çok ile yakın olmasınında avantajlarını göreceksiniz.

İlçemizde öğrencilerin gayet mutlu ayrıldıklarını söyleyebiliriz. Keza ilerde sorun yaşarsanız buraya yazarsanız sizlere yardımcı olabiliriz inşallah.
www.mucur.net/images/istiklalmarsi.gif
Mucur'un en NET sesiyiz..!

www.mucur.net
fatma
#15 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 20/10/2009 13:24
Kullanıcı Avatarı

Katılım Tarihi: 15.11.07

arkadaşım mucur anadolunun görüp görebileceğin en güzel yerlerinden biri sana şu an hiç birşey demiyorum sadece oradan ayrılırken çok üzüleceksin yaşamana bak...

Atlanilacak Forum:
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
İHTİYAR, mucur ilçesi kepezköyü.net, mucur lisesi 1987 mezunları, 12 EYLÜL DARBESİNİN SONUÇLARI, AZİZ NESİNİN MEŞHUR LAFI, MUCURLULAR VE ŞİİR, TARİHTE İLKLER, MUCURUN TV SORUNU, Mucur.Net Wap Sitesi açıldı !, En son ne zaman memlekete gittiniz?, Msn'de Kız İsteme, Ermenilerden özür dileriz, Bir İbret Görüntüsü!!!, GARİP VE İLGİNÇ, sen yarim idun